Adaklı Köyü Borsa İstanbul Şehit Piyade Er Lezgin Han İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://adakliimkbilk.meb.k12.tr
Adres : ADAKLI KÖYÜ ADAKLI KÜME EVLERİ ALİ TEKÇİ BLOK NO 10 YÜKSEKOVA / HAKKARİ
VİZYON : Sadece bilgiyi paylaşan değil, üreten, bilginin tek otorite olduğu, demokratik ilişkilerin tam anlamıyla uygulandığı bir okul olmak.
MİSYON : Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için, VARIZ...
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır.
Saatler : 08:30/15:00
Yabancı Dil :
Isınma : Okulumuz kaloriferlidir.
Servis : Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Okulumuza ulaşım rahat bir şekilde sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz servis ile ilçe merkezinden gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Elektrik, İçme Suyu ve Telefon Hizmetleri sağlıklı bir şekilde verilmektedir. Büyükbaş hayvancılık, tarım ve kısmen meyvecilik başlıca geçim kaynaklarından olup gezginci arıcılık yapılmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçemize 16 km uzaklıkta bulunmaktadır.Köyümüz 200 hanelidir ve yaklaşık 2000 nüfusa sahiptir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :